Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:04 | 20/07/2024

Inici de la segona ronda de cribratge del càncer de còlon i recte del Parc Taulí a Viladecavalls

En el marc de la col•laboració entre l’Ajuntament de Viladecavalls i l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer del Parc Taulí, el pròxim 14 de gener s'iniciarà la segona ronda del Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte del Departament de Salut iniciat a Viladecavalls en una primera ronda el passat 2017.

divendres 11 gener 2019

Per aquest motiu, us informem que les persones d'entre 50 i 69 anys del municipi –població de risc d'aquesta patologia– rebran en els pròxims dies una carta en la qual es convida a participar en aquest programa de manera voluntària i gratuïta.

El Programa de detecció precoç del càncer de còlon i recte del Departament de Salut de la Generalitat es va iniciar al Vallès Occidental l'any 2105 i a inicis del 2017 es realitzà la primera ronda de cribratge a Viladecavalls, sent un dels municipis amb major implicació de la comarca amb una participació del 45% de la població objectiu.

Amb l'objectiu de què es pugui beneficiar el màxim nombre de persones possible, a partir del 14 de gener els veïns i veïnes que hagin rebut la carta i estiguin interessats a participar en aquest programa es podran adreçar a qualsevol de les dues farmàcies de Viladecavalls on es lliurarà el kit necessari per fer el test.  

 

Farmàcies col·laboradores:

  • Farmàcia Mª Àngels Tugues Molera – ( Carrer Antoni Soler i Hospital - Nucli urbà)
  • Farmàcia Ricard Troiano – (Avinguda Barcelona - Can Trias)
 

Per a més informació, podeu consultar l’espai web de Cribratge de Càncer de Còlon i Recte del Parc Taulí: http://www.tauli.cat/tauli/otcc