Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:40 | 24/07/2024

Inici de les obres de reposició d’asfalt al carrer Orenetes de Viladecavalls.

El pròxim dia 9 de març s’iniciarà l’execució de les obres de reposició d’asfalt al carrer Orenetes de Viladecavalls. Els treballs tindran una durada aproximada d'una setmana. Per aquest motiu us detallem les afectacions produïdes per la realització dels treballs:

divendres 06 març 2015

Carrers afectats

- Carrer Orenetes - Carrer de la Riba

- Carrer Antoni Soler Hospital - Carrer de la Drecera

Accés de vehicles

  • Des de les 6:30h de dilluns i fins a la finalització de les obres, el carrer Orenetes romandrà tancat al trànsit de vehicles.
  • No es podrà estacionar als carrers afectats durant els treballs d’execució de l’obra.
  • Queda afectat l’accés amb vehicles als garatges, però en tot moment estarà garantit l’accés als vianants i als domicilis particulars.
  • L'accés al municipi s'efectuarà pel c/ Antoni Soler Hospital. S'habilita la doble direcció al carrer per tal de facilitar la sortida de cotxes i autobusos del municipi.
  • S'ha dissenyat un itinerari per a tots aquells veïns que es desplacin amb vehicle per la zona:  c/Antoni Soler Hospital, girant a la dreta al c/ de Baix fins a arribar a  c/ Pau Claris. La sortida es realitzarà pels c/ Nou o Rosari fins a Antoni Soler i Hospital. 
  • S’habilitarà també com a sortida del casc urbà, el camí paral·lel  a l’aparcament del c/Orenetes amb sortida a la B-120. Es recomana utilitzar aquesta alternativa en hores de màxima afluència, especialment entrades i sortides escolars. 
  • Es garanteix el servei de transport públic a tot el municipi, el qual adaptarà la seva ruta i punts de parada a l’itinerari anterior durant el transcurs de les obres.
  • Us recordem que resten a la vostra disposició els aparcaments del carrer Orenetes, pàrquing escola Rosella i Can Boada de les Parentes.

Dispositiu de control de trànsit

Amb la voluntat de facilitar al màxim la circulació a la zona del Nucli Urbà, mentre durin les obres la Policia local engegaran un dispositiu específic que té com a objectiu controlar i dirigir el trànsit a les hores de màxima afluència de vehicles.

Preguem disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar l’execució d’aquestes obres i aprofitem l’avinentesa per saludar-vos cordialment.