Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:26 | 16/07/2024

Inici de les obres del bombament d’aigües residuals de Sant Miquel de Guanteres

divendres 03 juliol 2020

Dilluns vinent, 6 de juliol de 2020, l’empresa adjudicatària de les obres del bombament d'aigües residuals de Sant Miquel de Guanteres iniciarà la construcció de la canalització que discorre pel carrer del Torrent fins a la carretera de Sant Llorenç.
La durada prevista de les obres és de dos mesos i no es preveu el tall del carrer, però sí que es prohibirà temporalment l’aparcament a ambdós costats de la via mentre durin els treballs. En aquest sentit, us recomanem que tingueu en compte l’aparcament municipal situat a l’encreuament entre el Camí Pineda i la Carretera de Sant Llorenç.

Aquestes obres estan contractades i dirigides per l’Ajuntament de Viladecavalls i finançades propocionalment entre els ajuntaments de Viladecavalls i Terrassa, donat que el sistema de bombament recull aigües residuals de diversos habitatges situats als dos municipis, i responen a la necessitat de millorar el tractament de les aigües residuals i substituir de manera funcional l’estació depuradora existent.

L'Ajuntament de Viladecavalls havia programat l’inici de les obres a finals de març. Una previsió que es va veure afectada per la situació de l’estat d’alarma provocada per la pandèmia de COVID-19.