Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:00 | 16/07/2024

Inici de les obres per les rotondes de la C-58

Ahir, Cesca Berenguer, Alcaldessa de Viladecavalls, es va reunir a les Instal·lacions del Ministerio de Fomento a Barcelona amb el Director de Carreteres de Catalunya, Sr. Juan José Barios i amb el Director General d'Infraestructures de Mobilitat, Sr. Xavier Flores. En la reunió s'ha informat l'Alcaldessa de què ja s'han iniciat els treballs per poder executar les rotondes.

dimarts 28 abril 2015

Segons la informació rebuda, el Ministerio de Fomento ha complert amb el compromís de reprendre les obres pel tram de Viladecavalls. Els treballs ja s'han iniciat (hi ha màquines treballant) amb moviments de terres a la zona de les col·lectores (vies de connexió) entre la C-58 i la C-16. Les obres es centraran durant aquests primers mesos a executar la construcció de les vies col·lectores i la construcció d'una rotonda a Can Mitjans per poder desviar el trànsit actual de la C-58 fins a la C-16. Aquesta actuació permetrà executar les dues rotondes (Can Trias i Sant Miquel) amb més seguretat i amb menys molèsties pels veïns de la zona.

Durant la reunió de treball també s'ha parlat de les actuacions previstes en les plataformes del IV Cinturó al seu pas per Can Trias. L'Alcaldessa, Cesca Berenguer i els representants del Ministerio de Fomento han acordat una reunió en els pròxims dies per treballar el disseny de les plataformes del IV Cinturó al seu pas per Can Trias.

Segons Cesca Berenguer «El treball d'aquests dos anys comença a donar fruïts però hem de fer un seguiment exhaustiu de l'evolució de les obres per no tornar a tenir experiències desagradables en el nostre municipi».

 

L'Alcaldessa va agrair als representants dels Ministerio de Fomento que hagin respectat els acords iniciant les obres aquesta setmana però ha demanat que es posin més recursos per agilitzar al màxim l'evolució de les obres.

Galeria d'Imatges

Inici obres rotondes IV Cinturó 3
Inici obres rotondes IV Cinturó 2