Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:30 | 20/07/2024

Inici del curs escolar a Viladecavalls

dilluns 14 setembre 2020

Els nois i noies de Viladecavalls han iniciat avui, dilluns 14 de setembre, el curs escolar 2020-2021 amb il·lusió i sense incidents.

L’Ajuntament continua contribuint en facilitar el compliment dels procediments establerts en la creació d’entorns segurs i preservar al màxim l'assoliment dels objectius educatius dels centres municipals davant la pandèmia.

El Departament d'Educació, el Departament de Salut, els equips de coordinació territorial i l’ajuntament treballem conjuntament en la detecció precoç de casos de covid-19 i sospitosos, i en la gestió posterior, en favor de l'activitat escolar presencial, per garantir el dret a l'educació i a la socialització de l'alumnat.

A l’espai web: Escola segura, les famílies poden trobar tota la informació sobre les actuacions que es portin a terme en l'àmbit educatiu i la situació de la comunitat en el context actual de pandèmia, així com les mesures i decisions que es prenguin i afectin el desenvolupament de les activitats escolars.

Desitgem un bon curs escolar i recordar que en la situació actual, especialment incerta, cal unir esforços i ens en sortirem!