Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:53 | 15/07/2024

Inici del període per a sol·licitar la reducció fiscal de la taxa d'escombraries per autocompostatge 2018

Les persones propietàries, usufructuàries o arrendatàries d'habitatges de Viladecavalls, contribuents a la taxa del Servei de Gestió de Residus Municipals, podran sol·licitar una bonificació fiscal en la quota corresponent al 2018, a partir del 2 de novembre del 2017 fins al 31 de gener del 2018.

dimecres 01 novembre 2017

Per poder sol·licitar aquesta reducció fiscal de la taxa, l'habitatge pel qual es demana l'ajut ha de ser el domicili habitual de la persona sol·licitant i ha de tenir instal·lat i en ple funcionament un sistema d’autogestió de la fracció orgànica de residus, així com dels residus verds.

El volant d'empadronament i el rebut de la liquiditat de la taxa són els documents que calen aportar a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, situada al carrer Font del Capellà, 19 de Viladecavalls en horari de dilluns a divendres de 8:30 a 14.00 h. No serà necessària aportar aquesta documentació si el sol·licitant autoritza a l'Administració per consultar i verificar les seves dades.

Aquesta reducció de la taxa d'escombraries per autocompostatge té caràcter anual i s'aplicarà al rebut de l'exercici següent.

Per més informació podeu contactar amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana o directament a l'Organisme de Gestió Tributària trucant al 93 734 01 04 o consultant el web http://orgt.diba.cat/esp/municipi.asp.