Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:13 | 13/07/2024

Inici dels treballs de senyalització del circuit urbà d’entrenament a Can Turu

L’Ajuntament de Viladecavalls inicia avui divendres 18 de març els treballs d’adaptació i senyalització del Circuit Urbà d’entrament a Can Turu.

divendres 18 març 2016

Es tracta d’un circuit per a la realització d’exercici físic integrat dins el municipi amb el qual l’Ajuntament dóna resposta a la demanda històrica de Corredors de Fons de Viladecavalls d’un condicionament i millora de la zona que fan servir com a circuit d’entrament.

 El recorregut, en forma de “vuit” comptarà amb senyalització al llarg de tot el traçat. Els primers treballs que ja s’estan executant són la senyalització horitzontal per indicar la possible presència de corredors al circuit i  el pintat dels bordons de vorera cada 100 metres amb un color fàcilment identificable.

L’execució d’aquestes actuacions no comporta afectacions importants al trànsit de vehicles, la finalització està prevista per a la setmana del 21 de març. En acabar es procedirà a realitzar la resta de treballs programats; que seran la col·locació de pals indicadors de distància a la vorera, miralls a les corbes tancades del recorregut i la senyalització vertical.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es continuarà informant dels avanços en l’adequació del circuit urbà

Galeria d'Imatges

Circuit Corredors¡ 2
Circuit Corredors bordó