Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:38 | 14/07/2024

Iniciada la 2a edició de les jornades d'emprenedoria a l'IES Viladecavalls

Les jornades d'emprenedoria a l'institut de Viladecavalls van començar en la seva segona edició, el passat 1 d'octubre amb una primera visita dels alumnes de 2n de batxillerat a la cadena de restaurants Establiments Viena, SA.

divendres 05 octubre 2018

Les jornades d'emprenedoria a l'IES Viladecavalls estan impulsades per l'Ajuntament de Viladecavalls conjuntament amb l'institut i amb col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Diputació de Barcelona i d'Orbital 4.0 de l'Ajuntament de Terrassa, i s'emmarquen dins el Pla Director de Promoció econòmica de l'Ajuntament de Viladecavalls.

L'objectiu d'aquestes jornades és el d'apropar el món educatiu al món empresarial per mitjà de visites a empreses i tallers i fomentar les relacions entre els alumnes i les empreses col·laborades de la comarca.

Des de l'1 d'octubre fins al 17 de desembre, 27 alumnes de diferents branques de batxillerat que participen en aquest programa visitaran empreses com ara Circontrol, Fupar, Fab Lab i rebran la visita d'empreses com Humantiks, Vak Kimsa i Creat 360º.