Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:27 | 16/07/2024

Iniciada la campanya de civisme contra els excrements de gossos en els espais públics de Viladecavalls

L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana una campanya de conscienciació envers la tinença responsable de gossos en els espais públics.

dimecres 29 novembre 2017

La campanya consisteix en la col·locació d'una cinquantena de rètols en les places i carrers on hi ha més presència de defecacions de gos, amb el missatge "No li facis passar vergonya, recull els seus excrements", reforçat amb la imatge d'un gos que insinua sentir vergonya.

Aquesta campanya pretén conscienciar a les persones que tenen gos en la responsabilitat de recollir dels espais públics les defecacions del seu animal de companyia, ja que atempta contra la convivència dels seus veïns i provoca uns esforços i uns costos econòmics extraordinaris de neteja a l'Administració.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha iniciat aquesta campanya comunicativa, lligada a un increment del control en la detecció d'aquests actes incívics que suposen una falta greu, amb sancions econòmiques de 150 euros, tal i com es recull en l'ordenança de convivència ciutadana i ús de l'espai públic de Viladecavalls.