Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:40 | 22/07/2024

Iniciada la construcció del nou espai d'esbarjo per a gossos

L'Ajuntament de Viladecavalls va iniciar, ahir dilluns 9 d'octubre, la construcció d'una àrea d'esbarjo per a gossos a l'encreuament entre carrer Pintor Sorolla i Pau Picasso de Can Trias.

dimarts 10 octubre 2017

L'obra ha començat amb la col·locació d'una tanca de seguretat que delimita la zona d'actuació i, en els pròxims dies, es procedirà a la neteja i anivellament del terreny, adequació dels desguassos, instal·lació d'una font per a gossos i dispensadors de bosses de recollida d'excrements, col·locació de punts de llum i tanca perimetral de l'espai. Es preveu que els treballs finalitzin el pròxim mes de novembre.

Aquest nou equipament donarà resposta a la necessitat dels veïns que passegen les seves mascotes amb un espai específic de convivència, preparat i amb un manteniment periòdic.

Alhora, l'Ajuntament de Viladecavalls iniciarà pròximament una campanya de conscienciació per una tinença d'animals de companyia responsable amb la col·locació d'uns rètols a les places i altres punts del municipi afectats pels excrements de gossos que no són recollits pels seus propietaris, amb l'eslògan "No li facis passar vergonya, recull els seus excrements".

 

 

 

Foto: freepik.com