Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:02 | 15/07/2024

Iniciada la redacció del protocol municipal de detecció i actuació en cas de consum de drogues

L'Ajuntament de Viladecavalls va iniciar ahir, dijous 1 de febrer de 2018, la ronda de sessions de treball per l'elaboració del protocol municipal de detecció i actuació en cas de consum de drogues.

divendres 02 febrer 2018

La primera reunió de treball, conduïda per l’entitat PDS (Promoció i Desenvolupament Social), experta en el disseny de plans comunitaris de prevenció de drogues i en l’elaboració  i implementació de programes educatius de prevenció universal,  va comptar amb una quinzena d’assistents, entre els quals, la Regidora de Serveis Socials, Dolors Salmerón, així com tècnics de l’administració local, professionals de l’àmbit de salut, educació, seguretat, i membres d’entitats esportives.

Els objectius d'aquest protocol municipal no són altres que la confecció d’un protocol comunitari que estableixi un procediment coordinat sobre les actuacions a realitzar davant el consum, la tinença o la venda de drogues en menors d’edat.

El protocol s’ha pogut començar gràcies a la gestió de l’Ajuntament de Viladecavalls després de formular una sol·licitud a la Diputació de Barcelona per disposar del seu suport i que aquesta li hagi concedit el recurs tècnic.