Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:13 | 15/07/2024

Iniciada l'obertura de la franja perimetral de Can Corbera i part de Les Carenes de Can Turu

dilluns 02 desembre 2019

En el marc del "Projecte de reducció de la densitat de l'arbrada i estassada de sotabosc en la franja perimetral del nucli de població de Can Corbera", l'Ajuntament de Viladecavalls ha iniciat els treballs d'obertura de la franja perimetral de Can Corbera i part de Les Carenes de Can Turu, aquest dijous 28 de novembre del 2019 i es preveu finalitzin abans d'acabar l'any.

Amb aquests treballs es pretén adequar zones amb una alta densitat de vegetació —3,06 hectàrees a Can Corbera i 6,24 a Can Turu—, a causa de l'evolució natural del sotabosc del període comprès entre el 2010 i el 2019, i noves zones forestals que encara no s'havien pogut arranjar.

La vegetació que es retiri durant l'obertura de la franja s'apilarà de manera temporal in situ per a ser transportada, posteriorment, amb la finalitat de destinar-la per a biomassa, és a dir, matèria orgànica utilitzada com a font d'energia renovable.

El pressupost d'aquest projecte és de 29.566,35 euros i compta amb ajuts tècnics i econòmics de la Diputació de Barcelona.