Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:44 | 14/07/2024

Iniciada l'obra de reparació i consolidació del sistema de clavegueram previ a la depuradora de Can Coromines

L'Ajuntament de Viladecavalls va iniciar ahir dijous 14 de setembre l'obra de reparació i consolidació del sistema de clavegueram previ a la depuradora de Can Coromines i les seves instal·lacions.

divendres 15 setembre 2017

 

El col·lector, que condueix les aigües residuals que travessa el Torrent del Frare, presentava un deteriorament que exigia un manteniment continuat del sistema de sanejament. A més a més, les instal·lacions es veien compromeses pel mal estat d'un talús erosionat que posava en perill la integritat d'un dels pous de registre, i l'arribada de sorres, graves i tovalloletes sanitàries a l'estació de la depuradora danyaven els equips de bombeig.

Les obres es centren en la instal·lació de noves conduccions en el sistema de sanejament i la protecció d'aquest, la reparació del talús malmès, la construcció de dos dessorradors i nous pous de registre que permetran millorar les instal·lacions de la depuradora. Una vegada finalitzades les tasques de construcció es reforçarà la seguretat de la zona amb la col·locació d’una tanca. Es té previst que l’obra tingui una durada d’un mes i no provocarà afectacions al trànsit.

Amb aquesta actuació es garantirà el correcte funcionament del clavegueram previ a la depuradora de Can Coromines que dóna servei a 150 habitatges de la zona.