Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:33 | 16/07/2024

Iniciat l'estudi d'afectacions de les línies de transport d'energia i serveis de Viladecavalls

L'estudi de viabilitat per regular l'ocupació del domini públic de les companyies d'energia i serveis per mitjà d'una taxa específica va començar el passat desembre del 2018 i es preveu obtenir els resultats a finals d'enguany.

dilluns 21 gener 2019

L'Ajuntament de Viladecavalls durà a terme aquest estudi gràcies a l'ajut tècnic i econòmic atorgat per la Diputació de Barcelona, que ha escollit el municipi com a projecte pilot després que l'ajuntament sol·licités aquest recurs tècnic del Catàleg de Serveis 2018, emmarcat en el Protocol general del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019".

L'estudi contempla la identificació de les classes d'aprofitament al municipi del transport d'energia elèctrica, gas, aigua i hidrocarburs, i les instal·lacions més importants que poden conformar la base imposable, així com la superfície d'afectació aproximada dels terrenys de domini públic local i l'import estimat d'aplicació de la taxa.

L'Ajuntament de Viladecavalls valorava dur a terme aquest projecte amb recursos propis i gràcies a les gestions dutes a terme, la Diputació de Barcelona ha atorgat un ajut econòmic que suposa el 67% dels costos totals d'aquest estudi valorat en 9.000 euros.