Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:37 | 13/07/2024

Iniciats els treballs de millora del local social de Can Turu

L’Ajuntament de Viladecavalls ha iniciat aquesta tardor la millora de l’equipament municipal de Les Carenes de Can Turu i està previst que finalitzi per finals d’aquest 2021.

divendres 19 novembre 2021

Les obres que ascendeixen a un total de 16.936,01 euros, s'han finançat amb el recurs que l’ajuntament va sol·licitar a la Diputació de Barcelona per a la millora, reforma i manteniment d'equipaments culturals locals de titularitat pública per import de 47.619,42 euros.

Els treballs consten de millores estructurals pel que fa a l’accessibilitat, la seguretat i el confort de les persones usuàries, així com millores d’eficiència energètica; aïllament de façanes i cobertes, ubicació de sistemes de climatització i d’electricitat de baix consum, millores de l’escenari i habilitació de l’espai posterior com a sala polivalent de vestuari i magatzem, adaptació a normativa de la rampa per a persones amb discapacitat, millores a l’espai de cuina amb l’adaptació dels elements existents i ubicació d’un sistema d’extracció de fums, ubicació de sistema de climatització amb radiadors de baix consum, adaptació de lluminàries de baix consum, i reforma de façanes i aïllament de cobertes, per a l’eliminació d’humitats.

El local social de Can Turu és un espai sociocultural per al desenvolupament d’activitats de pública concurrència sense ànim de lucre pels veïns i veïnes de Viladecavalls. Amb la realització d’aquestes actuacions es pretén donar suport a l’AVV de Can Turu per a la dinamització d’activitat.