Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:22 | 15/07/2024

Inscripcions per participar en la Flama del Canigó

L’Ajuntament de Viladecavalls organitza un any més la Flama del Canigó que tindrà lloc el pròxim 23 de juny a partir de les 19.30 hores amb punt de sortida al local social de Can Corbera.

dilluns 13 juny 2022

Les persones interessades en participar han d’inscriure’s a través d’un formulari digital el 16 de juny. 

Enguany, el format de la Flama del Canigó ha canviat i es farà un recorregut des del local social de Can Corbera passant per la Creueta, carrer Major, Orenetes, Pau Claris, Prat de la Riba, Cardener, Sanahuja, Rosari, Nou i acabarà als voltants de les 20.15 hores, davant l’Ajuntament. 

Amb l’objectiu de facilitar el desplaçament del veïnat de Can Trias i Sant Miquel de Guanteres, l’Ajuntament oferirà servei d’autocar d’anada i tornada. Per fer ús del servei d’autocar, cal inscriure’s al formulari de la Flama del Canigó. El punt de sortida de l’autocar de Can Trias serà al carrer Isaac Albéniz, 3 (davant camp de futbol) a les 19.00 hores, i a la plaça del Comerç i a l’estació de tren a Sant Miquel de Guanteres, a les 19.05 hores. 

L’encesa del peveter es farà davant de l’Ajuntament de Viladecavalls i estarà amenitzada per Les Veus de les Carenes i el Cor Sant Martí de Viladecavalls.