Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:07 | 21/07/2024

Instal·lada una tanca a la carretera de Sant Llorenç per evitar abocaments incontrolats

L'Ajuntament de Viladecavalls ha dut a terme, aquest mes de juliol, el tancament d'un terreny situat a la carretera de Sant Llorenç, en la qual s'abocaven, de manera incontrolada, mobles i altres trastos de grans dimensions.

dimecres 18 juliol 2018

Amb aquesta actuació es pretén evitar els abocaments incontrolats periòdics que s'han detectat en aquest punt, que provoquen danys al medi ambient i generen un problema de seguretat i higiene pel veïnat de la zona.

En cas de necessitar desprendre's de trastos vells, mobles i altres elements voluminosos, Viladecavalls disposa d'una Deixalleria Municipal on es poden portar tots aquells residus que no tenen lloc als contenidors de recollida selectiva que podeu trobar al barri, o bé trucar al servei gratuït de recollida de mobles al 93 788 49 90 o 93 788 61 66, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i us indicaran com procedir a la seva retirada.

Des de l'Ajuntament aprofitem per demanar la col·laboració de la ciutadania en l'àmbit de la gestió dels residus que generem, ja que és un factor cabdal pel que fa a la convivència veïnal, la cura pel medi ambient i la seguretat a la via pública.