Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:45 | 25/07/2024

Ja es poden presentar obres al concurs del cartell de Festa Major 2022

L’Ajuntament de Viladecavalls obre la convocatòria per a participar en el concurs del cartell de Festa Major, que torna després de les restriccions per la pandèmia de COVID-19 dels darrers dos anys.

dilluns 09 maig 2022

La Festa Major de Viladecavalls 2022, que se celebrarà del 7 a l’11 de juliol, adoptarà la imatge sortint del cartell guanyador del concurs a totes les comunicacions de la festivitat. L’autor/a obtindrà un premi de 500 euros.

Les obres han de ser originals i inèdites i sense signatura, si bé la guanyadora podrà ser signada per l’autor/a abans de la seva reproducció. Els treballs presentats no poden haver estat premiats anteriorment a un altre concurs. Cada autor/a pot presentar una única obra.

Les persones que vulguin participar-hi ho podran fer fins al 3 de juny presentant els seus treballs a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, mitjançant el registre d’entrada municipal, adjuntant la documentació a una instància genèrica.

Podeu consultar les bases de participació a: Bases reguladores del concurs del cartell de la Festa Major de Viladecavalls