Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:47 | 23/07/2024

Ja es poden sol·licitar les subvencions de transport adaptat i per a col·lectius específics

A partir d’avui dilluns 20 de setembre, ja es poden sol·liciar la subvenció de transport públic per a col·lectius específics i la subvenció de transport adaptat. El termini per ambdues subvencions comença avui i finalitzarà el 4 d’octubre.

dilluns 20 setembre 2021

La subvenció de transport públic per a col·lectius específics es destina a finançar la compra de targetes de transport tant per transport públic urbà com interurbà per a persones majors de 65 anys, pensionistes per jubilació o invalidesa, així com per a persones que tinguin atorgat el grau de discapacitat igual o superior al 33%. En els dos casos, les persones han d’estar empadronades a Viladecavalls amb una antiguitat mínima d'1 any a la data de presentació de la sol·licitud, i que tinguin uns ingressos anuals igual o inferiors a 13.300€.

La subvenció de transport adaptat s’adreça a persones amb diversitat funcional majors de 18 anys o gent gran amb mobilitat reduïda per assistència a centres de dia o centres ocupacionals. 

Aquestes subvencions són incompatibles entre elles i caldrà que es compleixin els requisits especificats a les bases reguladores que regulen cadascuna d’elles.

Més informació sobre la subvenció de transport públic per a col·lectius específics: https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdT.jsp?tramit=96

Més informació sobre la subvenció de transport adaptat: https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdT.jsp?tramit=94