Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:37 | 13/07/2024

Ja tenim aquí la Flama del Canigó de Viladecavalls 2021!

El dia 23 de juny i amb motiu de la celebració de la Flama del Canigó 2021, des de l'Ajuntament de Viladecavalls us convidem a assistir a aquest tradicional acte. La sortida de la Flama del Canigó es realitzarà, com cada any, des de la Zona Esportiva Municipal de Can Trias (carrer Isaac Albeniz, 3) fins a la Plaça de la Vila del nucli urbà.

dilluns 14 juny 2021

A les 18.45 hores sortirà un autocar des del pàrking municipal del carrer Orenetes (al costat de la policia local) per portar fins a la Zona Esportiva Municipal de Can Trias a aquelles persones que necessitin transport.

A les 19.30 hores sortirem ja sigui corrents, caminant o amb autocar des de la Zona Esportiva Municipal de Can Trias fins la Plaça de la Vila, on realitzarem l'encesa del peveter amb la Flama del Canigó, aproximadament a les 20.15 hores.

A les 21.00 hores, l'autocar recollirà a la plaça de la Vila les persones que vulguin tornar a Can Trias.

A les 23.00 hores es realitzarà l'encesa de la foguera de Sant Joan (plaça de la Vila) i tot seguit tindrem música ambiental amb el Dj Vila.

Per realitzar les inscripcions per fer el recorregut de la Flama del Canigó, tindreu fins el dia 20 de juny, tant si la voleu fer online en el següent enllaç: https://www.viladecavalls.cat/inscripcions-flama-del-canigo-2021 o si ho preferiu també podeu realitzar la inscripció presencialment, tant a la Oficina d'Atenció al Ciutadà com al Centre Cívic Paco Cano, abans del dia 20 de juny.

El dilluns 21 de juny, d'11.00 a 13.00 hores, les persones que hagin realitzat les inscripcions prèviament, podreu passar per la sala de Plens de l'Ajuntament a recollir la vostra samarreta de la Flama del Canigó! El mateix dia 23 de juny, també podreu recollir la vostra samarreta a la Zona Esportiva Municipal de Can Trias, abans de realitzar el recorregut.

Us desitgem un bona festa de Sant Joan!