Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:14 | 19/07/2024

Joan Martínez serà el pregoner de la Festa Major 2015

Un dels moments més esperats de la Festa Major és el moment en que l'alcaldessa de Viladecavalls, acompanyada pel pregoner i de tots els regidors del municipi, es situen al balcó de l’Ajuntament tot just abans d’iniciar l'acte de la lectura del pregó.

dijous 09 juliol 2015

Enguany l’encarregat serà Joan Ramon Martínez Maldonado, artista i President de l’Associació d’Escultors de Catalunya.

“Res exemplifica millor l'entrada al món artístic del Joan Martínez com el seu inici a l'escultura. És al 1995 amb la seva primera exposició a una sala a l'Arxiu Tobella.
De retruc, coneix el Tino Izquierdo, pintor i escultorsabadellenc, qui li parlarà per primera vegada de l'Associació d'Escultors de Catalunya. Una entitat a la que s'apunta quan la Lluïsa Franch n'és presidenta i que quan l'escultora decideix deixar el càrrec, és designat com a nou president de l'entitat.”(*)

Com a President de l’entitat Martínez ha realitzat prop de 70 exposicions i mostres per tot el territori català, la darrera l’octubre de 2006 a la Capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí.

 

Des del Consistori ens plau convidar-vos un any més a participar d’aquest moment àlgid que donarà el tret de sortida a la Festa Major de Viladecavalls 2015 i a les activitats programades per a l’edició d’enguany.

(*) Glossa de J.Miquel Villagrasa Rodés a l’acte Terrasenc de l’any 2014