Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:34 | 14/07/2024

Joana Biarnés. Una entre tots

Demà 4 de novembre a les 21.00h, durant la cerimònia d’inauguració de la desena edició del Memorimage, Festival Internacional de Cinema de Reus, es presentarà al Teatre Bartrina el documental Joana Biarnés. Una entre tots. d'Òscar Moreno i Jordi Rovira

dimarts 03 novembre 2015

“Es va colar a la suite dels Beatles, va enganyar Roman Polanski, va ser fotògrafa de Raphael, va escollir el vestit de Massiel per Eurovisió, Clint Eastwood la va besar als llavis. Fou amiga de Xavier Cugat, Joan Manuel Serrat, la Duquesa d'Alba, Fernando Rey, el Cordobés, Lola Flores, Salvador Dalí...”

Aquesta obra ha estat possible després que la productora REC iniciés el desembre de 2013 una campanya de finançament a través de Verkami, la qual va comptar amb un total de 152 mecenes els quals van aportar un total de 10.005€. Dos anys després la pel·lícula serà l’encarregada d’inaugurar el Memorimage.

En el procés de producció del documental també s’hi ha implicat l’Ajuntament de Viladecavalls, que en tot moment ha col·laborat amb la productora per tal de reivindicar una vegada més la figura  de Joana Biarnés, una pionera que va vèncer els prejudicis d’una època, i que ha estat el testimoni de la història més recent i el seu llegat fotogràfic.

 

Una entre tots - Teaser de la película from REC PRODUCCIONS on Vimeo.