Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:36 | 16/07/2024

Jornades esportives solidàries per ajudar a famílies amb situacions especials del municipi

La Zona Esportiva Municipal del Nucli Urbà de Viladecavalls acollirà aquest cap de setmana unes jornades esportives solidàries per recaptar donatius que es destinaran, de manera íntegra, a famílies del municipi amb situacions especials.

dimecres 13 juny 2018

Aquesta iniciativa està promoguda pel Club de Bàsquet Rosella, l’Escola de Futbol de Viladecavalls i l’Ajuntament de Viladecavalls amb la col·laboració d’una vintena d’entitats, comerços i empreses que han facilitat suport econòmic i material pel desenvolupament de les jornades del 16 i 17 de juny, a partir de les 10.00 hores, en la Zona Esportiva Municipal del Nucli Urbà.

Durant el cap de setmana, s’organitzarà una tómbola amb premis aportats pels col·laboradors de l’esdeveniment, com ara material esportiu, paneres de productes alimentaris, merchandising de grups de música com Sense Sal, Dr. Prats o Èxta6, diversos jocs i partits amistosos, així com una sessió de Zumba a càrrec del grup local VilaWood. La totalitat dels diners recaptats es destinaran a ajudar a famílies del municipi.

Les persones que vulguin col·laborar econòmicament en aquesta iniciativa i no puguin assistir a les jornades solidàries poden ingressar els seus donatius en el compte bancari de Banc Sabadell: ES64 0081 0016 1200 0253 0561 o contactar via correu a viladecavallssolidari@gmail.com.