Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:24 | 12/07/2024

Jove, et costa afrontar el confinament? Tens por? Necessites consell per fer front a aquests dies?

dilluns 20 abril 2020

Des del servei de joventut de l’Ajuntament de Viladecavalls s’informa als joves adolescents que tenen a la seva disposició un consultori psicològic en línia que tracta específicament les preocupacions i dubtes derivats de la situació actual de confinament per la COVID-19.

Promogut per la Direcció General de Joventut del Departament de treball i afers socials de la Generalitat de Catalunya, a través del portal web Adolescents.cat, ofereix l’espai específic: Confinats.cat.
En aquesta secció els adolescents i joves també poden publicar les seves consultes de manera anònima. Tant les preguntes com les respostes poden ser llegides -però no comentades- per tothom, amb l’objectiu de socialitzar les preocupacions entre tota la població jove.
A més del consultori, el nou web Confinats.cat ofereix una websèrie amb testimonis de joves que expliquen com viuen el confinament a través de vídeos, notícies d'actualitat sobre el coronavirus o consells pràctics sobre el confinament i la prevenció dels contagis.

En definitiva l’objectiu general del web és entretenir i oferir als joves recursos a on trobar informació del seus interessos, sobre els seus ídols, consells per resoldre els dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, entre d’altres.

Podeu consultar el web a: https://adolescents.naciodigital.cat/confinats