Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:11 | 15/07/2024

Joves per l'Ocupació

divendres 16 gener 2015

L'Ajuntament de Viladecavalls i el Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO) gestionaran de forma conjunta el projecte subvencionat pel SOC "Joves per l'Ocupació" adreçat a joves d'entre 16 i 24 anys en situació d'atur que combina accions d'orientació i seguiment individualitzat, formació, i adquisició d'experiència professional a empreses.


A més d’aquesta formació professionalitzadora, els participants que ho desitgin, també gaudiran d'un suport a l'hora d'obtenir el títol de graduat en ESO i preparació per a l’accés a cicles de grau mitjà, a més d'experiència professional en centres de treball.


“Joves per l'ocupació” comptarà un total de 6 especialitats formatives: Operacions auxiliars de magatzem en indústria alimentària, activitats auxiliars de comerç, auxiliar de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics, operacions auxiliars de magatzem en indústria i laboratori químic, operacions auxiliars en l'organització i funcionament d'instal·lacions esportives i caixer/a. Concretament a Viladecavalls s’han assignat 6 places.


Els interessats en participar-hi hauran de venir el dijous dia 22 de gener de 2015 a les 9:30 hores a la sessió informativa que tindrà lloc als baixos de la Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls. Caldrà portar currículum actualitzat, fotocòpia del DNI i fotocòpia del full d'inscripció a l'Oficina de treball.


L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer ha volgut destacar la importància d'augmentar l'ocupabilitat de les persones joves del municipi, impulsant programes de formació que permetin als joves compatibilitzar l'aprenentatge amb la pràctica en el lloc de treball, i obtenir així les competències bàsiques i professionals necessàries.