Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:44 | 16/07/2024

Juny mes del Medi Ambient a Viladecavalls

Cada any per aquestes dates se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Per commemorar aquestes dues efemèrides i sobretot per prendre consciència de la necessitat de conservar el medi ambient, l’Ajuntament de Viladecavalls organitza diverses activitats amb el lema “Juny Mes del Medi Ambient”.

dijous 02 juny 2016

 

Quines activitats hi ha programades?

Per participar només cal entrar al web municipal i consultar l’agenda d’activitats. Hi trobareu tallers de fabricació de sabó a partir d’oli de cuina, titelles i cuina de re-aprofitament entre d’altres. Us recomanem especialment la conferència “Com podem reduir el cost de la factura elèctrica?” a càrrec de Josep Maria Ortiz, on els assistents tindran l’oportunitat de portar la seva pròpia factura elèctrica i analitzar-la in situ.

Des de l‘Ajuntament us convidem a participar activament d’aquest programa encaminat a millorar la conscienciació ciutadana, la promoció del reciclatge i aprofitament, així com recordar-vos que tots i cadascú de nosaltres, amb les nostres accions quotidianes, tenim la clau per conservar el medi ambient.