Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:06 | 16/07/2024

L’Ajuntament activa el pla de vigilància especial contra incendis

Davant la situació d’alerta actual Pla Alfa nivell 3, l’Ajuntament de Viladecavalls i Policia Local de Viladecavalls activen un pla de vigilància especial amb la col·laboració de Bombers i voluntaris de Protecció Civil i ADF.

dimarts 07 juliol 2015

L’activació del Pla Alfa 3 suposa la restricció d’accessos i la suspensió de permisos per a realitzar determinades activitats de risc al municipi.

Les actuacions bàsiques del pla de vigilància especial engloben el control de llocs predeterminats d'especial risc, el control de circulació de vehicles per zones forestals, el control d'abocadors predeterminats i l’establiment d'un comitè de coordinació dels equips per tal de facilitar la comunicació entre l’administració i els agents locals.

L’Ajuntament de Viladecavalls ha activat el pla com a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques i del risc potencial de foc forestal. La prioritat és vigilar que no hi hagi incendis forestals.

Recordeu seguir elsconsellsdavant el riscd’incendisforestals.

Prevenció

Està prohibit encendre foc, sigui quina sigui la seva finalitat. Sobretot, no es poden cremar rostolls, fer focs d’esbarjo, llençar objectes encesos, coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc i abocar escombraries i restes. 

En cas de detectar foc

 

Les autoritats i els cossos de seguretat recorden la necessitat que els ciutadans truquin al 112.