Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:22 | 17/07/2024

L’Ajuntament acumula més de 168 d’actuacions de millora i manteniment del municipi el passat mes de setembre.

Continuant amb la tasca encetada les darreres setmanes, l’Ajuntament segueix realitzant treballs de desbrossament de l’entorn a tots i cadascun dels polígons industrials del municipi. Unes actuacions, que amb els recursos que disposa l’Ajuntament, es van desenvolupant de forma gradual a tot el municipi.

dimarts 04 octubre 2016

Els treballs contemplats, inclouen accions com la poda d'arbres, el desbrossament d'herbes, la recollida de residus a les zones desbrossades o l'eliminació d'herbes a les voreres, entre d’altres.  Tot plegat amb l’objectiu de millorar la via pública i adequar-ne la vegetació actual.

D’altra banda, s’ha realitzat el manteniment i neteja als embornals de la via pública. Concretament aquesta setmana, s’han efectuat actuacions al carrer Cardús de Sant Miquel de Guanteres i  al Camí Can Sanahuja a les Carenes de Can Turu.

Altres feines remarcables, són les reparacions d’enllumenat a Can Corbera i el Nucli Urbà,  la reposició de les senyals verticals de trànsit malmeses en actes d’incivisme o la porta de jocs infantils al Camí de La Plana. Pròximament està previst la restauració de les voreres i substitució de panots a diversos carrers de Can Trias. 

Galeria d'Imatges

Neteja embornals carrer Cardús