Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:54 | 23/07/2024

L’Ajuntament adquireix un nou camió elevador

L’Ajuntament de Viladecavalls ha incorporat aquesta setmana un nou vehicle al parc de la brigada municipal.

dimarts 07 febrer 2017

Es tracta d’un nou vehicle elevador amb cistella de dues places que permetrà a la brigada la realització d’aquestes tasques habituals de manteniment amb més seguretat i rapidesa.

El vehicle disposa d'una grua amb cistella adaptada per portar dos operaris i dotada dels sistemes de seguretat homologats, sistema d’anivellat per a inclinacions del terreny, cistella de fibra amb aïllament per a treballs elèctrics, etc.  La seva utilitat se centra principalment en serveis elèctrics com el manteniment de l’enllumenat públic, ja que el braç elevador té una alçada de fins a 16 metres i una capacitat de 200 kg.

Amb la nova adquisició, el parc mòbil de la brigada compta amb una dotació de 14 vehicles, enter els quals destaquen els cotxes de comandament, vehicle utilitari polivalent, 4x4, camions i furgonetes de càrrega i dos vehicles especials com són el tractor i l’elevador. La nova adquisició ha tingut un cost de 25.000 euros.

Aquesta compra suposarà, a més d’una major agilització administrativa, un estalvi important en la despesa de l’Ajuntament,  donat que el lloguer d’aquest vehicle comporta, a la llarga, un cost més elevat.

Galeria d'Imatges

Camió elevador brigada 2
Camió elevador brigada 3