Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:06 | 16/07/2024

L’Ajuntament col·labora amb la Formació Professional Dual

L'aposta per millorar l’educació i ocupació dels joves mitjançant la Formació Professional Dual es consolida a l'Ajuntament de Viladecavalls, gràcies al conveni de col·laboració signat amb l’Administració de la Generalitat de Catalunya i L’Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa.

dimecres 09 març 2016

La Formació Professional Inicial amb model dual permet que l'alumne compagini la formació al centre docent i l'activitat productiva en una empresa relacionada amb la titulació que està cursant.

Des del mes de juny de 2015, un alumne de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes del centre terrassenc, s’està formant mitjançant contracte laboral, a l’àrea de noves tecnologies de l’Ajuntament de Viladecavalls, tot adquirint coneixements de telecomunicacions i informàtica, alhora que dóna suport al servei.

La realització d’aquesta Formació Professional Dual a les dependències municipals, és una nova mostra del compromís adquirit per l’Ajuntament de Viladecavalls amb l’educació i l’ocupació.

Després d’aquesta primera experiència, la qual  ha estat positiva,  la corporació continuarà en aquesta línia, incorporant cada curs nous alumnes com a aposta per un model de formació que facilita una formació de qualitat i més propera a les necessitats de l’actual món laboral.