Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:44 | 13/07/2024

L’Ajuntament complementa les beques menjador per cobrir el 100% del servei

Davant l’actual situació d’excepcionalitat que es troba el país a causa de la pandèmia per COVID-19, l’Ajuntament de Viladecavalls ha decidit complementar els ajuts individuals de menjador escolar del Departament d’Ensenyament al 100%, pel present curs escolar.

dimecres 21 octubre 2020

El Departament ha cobert el 70% del cost dels ajuts individuals de menjador escolar pel curs 2020-21 i l’Ajuntament de Viladecavalls ha assumit el 30% restant perquè els infants de les famílies beneficiàries d’aquest ajut de Viladecavalls puguin rebre el servei a cost zero. 

D’altra banda, s’informa a les famílies sol·licitants de la compactació de la beca que s’aplica al 100% de l’ajut, amb la qual cosa els seus infants poden quedar-se a dinar cada dia al menjador escolar.

Així mateix, l’Ajuntament estudiarà, cas per cas, les sol·licituds que van quedar excloses per superar el límit d'ingressos establerts i, d’acord amb els barems municipals, resoldrà les peticions.

Des de l’Ajuntament es vol recordar que disposa d’un reglament de prestacions socials d'urgència, adreçades a persones amb situacions sobrevingudes que necessiten suport econòmic, podent-se adreçar als serveis socials municipals, trucant al telèfon 93 788 71 41 amb extensió 114.