Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:03 | 12/07/2024

L’Ajuntament convoca novament al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a exigir una solució als problemes de mobilitat per les obres del IV Cinturó

Des del consistori s’anima a la ciutadania a sumar les seves reclamacions a les que l’Ajuntament manté amb totes les administracions implicades en aquestes obres

dimecres 12 abril 2023

L'alcaldessa, Cesca Berenguer, ha convocat aquest matí a una nova reunió d'urgència als responsables del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana a la qual ha assistit l’enginyer de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, Luis Bonet, amb el seu equip tècnic. Durant la trobada s'ha exigit i reclamat que s'obri un accés a l’autopista C-16 per a evitar les retencions que provoquen actualment les obres actuals del IV Cinturó. Berenguer ha estat taxativa en la reclamació de solucions i ha traslladat a Luis Bonet que es prendran les mesures oportunes sense descartar la mobilització ciutadana.

 

Paral·lelament, també continuen les converses en la mateixa línia de trobar una solució tan immediata com sigui possible amb la Generalitat de Catalunya a través del cap del Servei Territorial de Carreteres de Barcelona, Daniel Gallego. La setmana vinent s’espera, a més, la visita des de Madrid del secretari general d'Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Xavier Flores, per a tractar sobre aquesta i altres qüestions relacionades amb les obres.

 Amb la voluntat de fer palès el malestar de la nostra població amb la situació amb les administracions responsables, l’Ajuntament de Viladecavalls convida a tota la ciutadania a exposar les seves reclamacions i queixes a través del formulari de contacte del Departament de Territori.

 

Galeria d'Imatges

Formulari del Departament de Territori