Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:55 | 15/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls activa en fase d’alerta el Pla d’Actuació Municipal per fer front a l’episodi de nevades i l’onada de fred que comença a afectar el municipi

L’Ajuntament de Viladecavalls ha activitat la fase d’alerta del Pla d’Actuació Municipal aquesta tarda així com muntat el Centre de Coordinació Operativa Municipal en la sala de plens des d’on s’estan coordinant les actuacions de prevenció, resposta davant possibles emergències i comunicacions d’avisos i consells a la ciutadania.

dimarts 27 febrer 2018

Ara per ara, l’Ajuntament ha anunciat el tancament de les zones esportives municipals, els centres educatius municipals i la suspensió de les seves activitats i les infantils del centre cívic Paco Cano, fins a nou avís. Així mateix, les escoles de primària Rosella i Roc Blanc han avisat a les famílies dels alumnes que l’activitat dels centres es veurà reduïda a serveis mínims i no hi haurà servei de transport escolar per demà dimecres.

Es recomana a la població evitar els desplaçaments en vehicle, abrigar-se bé i no fer activitat física intensa en exterior. Eviteu que els infants i la gent gran surti al carrer en la mesura del possible.

Des de l’Ajuntament demanem la màxima prudència si el temporal us agafa a la carretera i mantingueu-vos informats en tot moment sobre l’estat del trànsit i la meteorologia.