Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:06 | 12/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls actúa contra la pobresa energètica

Actualment, ja s’han assignat 5 auditories per atendre usuaris de Serveis Socials

dijous 11 maig 2017

L’Ajuntament de Viladecavalls compta des del mes d’abril amb un assessor d’eficiència energètica que visitarà els domicilis dels usuaris de Serveis Socials que hi hagin sol·licitat ajuts en concepte de subministrament de gas, llum i aigua.

Aquest servei forma part del catàleg de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona i ha estat possible gràcies al recurs sol·licitat per Serveis Socials i el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament.

L’assessor d’eficiència energètica realitzarà visites a domicili per comprovar el grau d’eficiència energètica de l’habitatge i s’instal·laran dispositius de mesurament de consum per determinar les accions que poden realitzar els usuaris per a millorar l’eficiència energètica del seu domicili com ara col·locar filtres d’aigua, temporitzadors de llum, o canviar la potència contractada.

Una vegada que l’assessor realitzi l’auditoria i presenti les mesures recomanades, els Serveis Socials municipals donaran suport a aquests usuaris realitzant les gestions pertinents amb les companyies de subministrament.