Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:30 | 15/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls començarà a emetre els plens en directe

Avui dijous 29 de setembre a les 20:30 h, l'Ajuntament de Viladecavallscomençarà a emetre en directe els plens municipals. La retransmissió d'aquests, s’emmarca dins de les accions de l'equip govern per millorar la comunicació amb la ciutadania i la transparència en la gestió, alhora que ratifica el compromís del govern municipal, donant resposta a la moció aprovada en el ple ordinari del 25 de febrer de 2016, per la retransmissió dels plens.

dijous 29 setembre 2016

Des d’un punt de vista tècnic, l’emissió del ple municipal d'avui serà en fase de proves, després que en els darrers mesos s'hagi dut a terme millores a Ràdio Vila, optimitzant l'emissió en directe de la ràdio municipal per internet, perquè a través de qualsevol navegador o dispositiu mòbil sigui possible escoltar-ho.

Els usuaris que vulguin seguir el Ple, podran escoltar-lo sintonitzan el dial 90.8 de la FM, o descarregar l'aplicació de l'emissora local, disponible per a dispositius Android i IOS, o bé accedir al web municipal  on hi haurà un accés directe a l'emissió en streaming. Les sessions plenàries ordinàries són públiques i es fan a les 20:30 h a la sala de plens de l'Ajuntament l’últim dijous de cada mes.