Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:02 | 25/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls condiciona un espai d’esbarjo més òptim per als alumnes de batxillerat

dimarts 21 octubre 2014

L’Ajuntament de Viladecavalls ha portat a terme la realització de diversos treballs de condicionament, neteja i desbrossament als voltants de l’IES Viladecavalls.

Les tasques s’han efectuat a la part posterior de l’institut amb l’objectiu d’adaptar  i facilitar la zona d’esbarjo del cicle de batxillerat, donant solució a la problemàtica que suposava el cúmul d’alumnes del centre, que en horari de pati, s’ubicaven a la zona d’aparcament al costat de la carretera.

Per aquest motiu s’ha procedit a la instal·lació de  mobiliari urbà, en concret bancs  i papereres,que adapten i faciliten una zona  adequada pels nois i noies del cicle de batxillerat.

L’actuació s’ha dut a terme després  que l’Ajuntament traslladés la preocupació per la seguretat dels joves al darrer consell escolar de l’IES. Conjuntament la direcció, el claustre de professors i la Regidoria d’Ensenyament van arribar a un consens per gestionar l’esbarjo i la neteja de la zona.

D'aquesta manera, l’Ajuntament de Viladecavalls ha donat resposta a una situació que afectava a la seguretat dels alumnes de l’IES Viladecavalls.