Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:00 | 22/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls dona continuïtat els tallers de la memòria per a gent gran

Ahir dimecres 15 d’abril, l’Ajuntament de Viladecavalls va reiniciar els tallers d’entrenament de la memòria, dirigit als veïns i veïnes del municipi majors de 60 anys

dijous 16 abril 2015

Els tallers, organitzats pels Serveis Socials de l’Ajuntament, tenen com a objectius principals prevenir la pèrdua de la memòria, fomentar les relacions socials i disminuir l’ansietat ocasionada per la percepció de deteriorament de memòria.

En aquesta ocasió el taller acull una trentena de persones dividida en tres grups de treball. L’horari de les sessions coincideixen amb els de l’edició anterior: dilluns , dimecres i divendres de 10 a 11.30. L’activitat es desenvoluparà  al Centre Cívic Paco Cano i l’aula polivalent de l’escola de música.

En aquesta ocasió el Consistori ha aconseguit, a més de la col·laboració de la psicòloga habitual que condueix les sessions, una terapeuta especialitzada a treballar les emocions i estimular la memòria.

Durant els darrers mesos, l’Ajuntament ha treballat intensament  fins a garantir la continuïtat d’un servei més que necessari per a les persones grans donat que aquest col·lectiu necessita una atenció més acurada i freqüent.