Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:01 | 16/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls estableix els serveis mínims per l’aturada general del 3-O

Els treballadors i treballadores municipals i representants sindicals de la corporació s’han reunit, avui 2 d’octubre, en l’ajuntament de Viladecavalls, amb motiu de l’aturada nacional proposada per demà.

dilluns 02 octubre 2017

En la reunió s’ha acordat, de manera consensuada, adherir-se a l’aturada i establir els serveis mínims que han de permetre minimitzar els perjudicis circumstancials que es pugui ocasionar a la ciutadania.

Aquests serveis mínims es mantindrien en cas d’allargar-se el període de vaga previst, fins a la finalització d’aquest.

Els centres educatius municipals romandran oberts

Les llars d’infants de Can Trias i Nucli urbà comptaran amb un responsable de direcció, un tècnic educador i un monitor de menjador, per centre. S’ha garantit, també, un responsable de direcció i un professor a l’EMM Pau Casals. Pel què fa a les escoles de primària, Rosella i Roc Blanc, i l'IES Viladecavalls també han garantit serveis mínims.

Tancament de la biblioteca i les dues zones esportives

La Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls i les zones esportives del nucli urbà i Can Trias romandran tancades. El Centre Cívic Paco Cano tancarà a la tarda però es mantindrà un auxiliar administratiu en horari de matí.

Serveis mínims per a serveis centrals i Brigada Municipal

A l’ajuntament, es comptarà amb personal que procuri mantenir la màxima normalitat possible en les gestions de comptabilitat, intervenció i oficina de registre així com en les tasques de la Brigada Municipal.

La deixalleria no tancarà

S’ha establert mantenir oberta la deixalleria municipal amb la presència d’un consege que garanteixi el servei en aquest equipament.

L’Ajuntament de Viladecavalls ha acordat aquest conjunt de serveis mínims per tal de garantir el dret a exercir la vaga del personal amb el mínim d’afeccions possibles vers els ciutadans i ciutadanes que tinguessin previst fer ús dels serveis i/o equipaments municipals durant la vaga.