Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:12 | 19/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls i Prodis Terrassa signen un acord de col·laboració

divendres 03 febrer 2023

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, en representació de l’Ajuntament i el senyor Jordi Catasús, com a Coordinador de l'Àrea Inserció Local de Prodis, han signat un conveni de col·laboració per tal d’incorporar una persona treballadora de l’entitat a les instal·lacions municipals.  

La persona s’incorpora a les tasques administratives de l’espai de la Biblioteca Municipal Pere Calders que li oferirà continuïtat a la seva formació professional. 

Prodis, és una entitat d’iniciativa social, que treballa l’assistència i promoció integral de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental o paràlisis cerebral, alhora que gestiona cursos de formació per a usuaris dins del seu servei Ocupacional d’Inserció, conjugant les competències de les persones i oferint competències i eficiència en autonomia i altres valors. 

Des de l‘Ajuntament de Viladecavalls, s’aposta per la línia d’integració social i suport a les iniciatives de bones pràctiques i, per això, es treballen convenis amb totes aquelles entitats que ofereixen assistència i promoció de persones amb discapacitat.