Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:36 | 22/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls impulsa el servei d’orientació laboral

Si estàs cercant feina i vols optimitzar els teus recursos a l’hora de trobar un lloc de treball, t’esperem tots els dilluns a la sala d’ordinadors del Centre Cívic Paco Cano en horari de 9:30 a 13:30h. (slo@viladecavalls.cat ).

dimecres 22 abril 2015

L’Ajuntament de Viladecavalls mitjançant el Servei Local d’Ocupació ofereix un servei d’assessorament per a la recerca de feina, que orienta i dóna suport tècnic a les persones inscrites a aquest servei.

Les eines i recursos per assolir amb èxit la cerca de feina s’han d’adaptar als constants canvis del mercat laboral actual. Les noves tecnologies, les xarxes de relació 2.0, els processos de selecció i la valoració de les competències clau són aspectes que hem d’incorporar en la cerca activa de feina.

En funció de la situació i necessitats de cada persona s'ofereix suport tècnic individual per facilitar la recerca d'un lloc de treball amb èxit: Crear el teu projecte professional, consultar pàgines web d’ofertes de treball, conèixer professions emergents, definir el projecte professional, conèixer les últimes tendències en reclutament de personal,  inscriure’s a borses de treball de la zona, planificar, cercar formació adient... en definitiva millorar la teva ocupabilitat.