Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:43 | 18/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls lliure els lots d’aliments de la campanya de Nadal a les famílies usuàries dels Serveis Socials

L’Ajuntament de Viladecavalls va dur a terme ahir dijous 21 de desembre el lliurament dels lots d’aliments a les famílies usuàries dels Serveis Socials municipals.

divendres 22 desembre 2017

El repartiment dels aliments va tenir lloc en el local social de l’Associació de Veïns Viladecavalls Centre a les 12 del migdia per part del personal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Viladecavalls.

És el quart any que es realitza aquesta campanya i compta amb la col·laboració del Restaurant Ristol de Viladecavalls, Residència Sant Miquel i Bidons Egara SL, que proporcionen els aliments que componen aquests lots amb escudella catalana, pollastre farcit i dolços de nadal.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls volem traslladar el nostre agraïment a Bidons Egara i Restaurant Ristol de Viladecavalls i la Residència Sant Miquel per la seva solidaritat i compromís social que, un any més, han ofert el seu suport a les famílies més necessitades del municipi.