Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:19 | 25/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls molt satisfet amb les propostes de mesures socials adoptades al Consell d’Alcaldes i Alcaldesses

Cesca Berenguer, Alcaldessa de Viladecavalls ha participat aquesta setmana d’una nova sessió del Consell d’alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental on es va acordar fer front comú a qüestions com ara “l’emergència habitacional”, la pobresa energètica o la millora de l’atenció sanitària al Vallès Occidental.

divendres 05 febrer 2016

Per aquest motiu des del Consell es van plantejar una sèrie de propostes de mesura i actuació que han de servir com a  punt de partida per donar resposta a aquestes necessitats bàsiques.

La reunió celebrada ahir, va estar carregada d’un fort component social. En acabar Cesca Berenguer va manifestar que - a Viladecavalls ens preocupen molt les persones i el seu benestar, tenim un fort compromís amb el ciutadà, detectem quines són les necessitats i mirem d’ajudar les persones amb actuacions concretes. Aquesta continua sent la gran prioritat per al nostre equip govern - També va valorar molt positivament la coordinació conjunta de tota la comarca del Vallès per a garantir aspectes tan fonamentals com són el dret a l'habitage, l'accés als subministraments energètics i una sanitat pública de qualitat.