Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:18 | 16/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls obre un línia d’ajuts directes a bars, restaurants i els centres d'estètica

dilluns 02 novembre 2020

Els bars, restaurants i centres d’estètica de Viladecavalls s’han vist perjudicats davant les estrictes mesures imposades pel govern amb l’objectiu de combatre l’augment dels contagis de la COVID19.

Per tal de cobrir els efectes negatius del tancament dels bars, restaurants i centres d’estètica del municipi i aconseguir fer efectiva la continuïtat de les seves activitats i la reactivació d'aquests sectors, l’Ajuntament de Viladecavalls concedeix subvencions directes, amb caràcter excepcional i que són compatibles amb les subvencions de suport per part de la Generalitat de Catalunya.

 CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DE L’AJUNTAMENT DE VILADECAVALLS

  • Beneficiaris: Titulars de bars, restaurants i centres d’estètica ubicats al municipi de Viladecavalls.
  • Sol·licituds: S’hauran de presentar en el model normalitzat facilitat per l’Ajuntament de Viladecavalls a a l’enllaç directe que trobareu a: https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdT.jsp
  • Import de la subvenció: 500,00 €, que seran abonats íntegrament a la bestreta un cop s’hagi concedit la subvenció per part de la junta de govern local.
  • Termini per sol·licitar la subvenció: Des del dia 2 de novembre fins al 15 de novembre de 2020.
  • Justificació de la subvenció: La subvenció s’ha de justificar com a data límit el 31 de març de 2021, mitjançant factures o altres documents acreditatius de les despeses suportades per l’establiment durant el quart trimestre de l’any 2020 per import igual o superior a 500,00 €.

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DE LA GENERALITA DE CATALUNYA

  • Beneficiaris: Titulars de bars, restaurants i centres d’estètica ubicats al municipi de Viladecavalls,
  • Sol·licituds: Utilitzant el model normalitzat de formulari de sol·licitud que us podreu descarregar aquí i a l’enllaç directe que trobareu a la pàgina d’inici de la web del CCAM, un cop s'hagi obert el tràmit.
Formularis disponibles a:
Web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. http://ccam.gencat.cat
Canal Empresa. http://canalempresa.gencat.cat
Web del Departament d’Empresa i Coneixement. http://empresa.gencat.cat/ca/inici/
  • Import de la subvenció: 100% despesa subvencionable fins un màxim de 1.500 euros/ sol·licitant.
  • Termini per sol·licitar la subvenció: quinze dies hàbils a partir del 29 d'octubre a les 9:00h o fins a exhaurir la dotació pressupostària indicada a la resolució de convocatòria.
  • Justificació de la subvenció: Actuacions que s’hagin realitzat de manera efectiva (pagades en el moment de justificació) des de l’1 de gener del 2020, fins al 31 de desembre del 2020.

Per a més informació podeu consultar les bases aquí, o trucar al telèfon del comerç (93 484 99 09), al CCAM (93 484 99 99) o enviar un correu a comerc@gencat.cat