Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:16 | 21/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls organitzat la xerrada “Consum energètic a la llar: com reduir-lo?

Coneixes quina tarifa elèctrica comercial tens contractada? Saps si és la més adient per casa teva? Saps si la pots reduir i com estalviar? Vine a conèixer la resposta a totes aquestes preguntes i molt més.

dimarts 16 juny 2015

En el marc de la Setmana Europea de l’energia sostenible 2015, l’Ajuntament de Viladecavalls ha organitzat el taller “Consum energètic a la llar: com reduir-lo?

L’increment de les tarifes i la despesa energètica afecta l’economia de casa nostra, ja que cada vegada invertim més diners a pagar les factures. Per tal d’estalviar sense haver de renunciar al benestar és necessari conèixer com és el consum a la nostra llar.

La xerrada-taller “Consum energètic a la llar: Com reduir-lo?, que tindrà lloc el proper dijous 18 de juny a les 18h a la Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls, pretén analitzar el consum domèstic i aprendre a com reduir-lo mitjançant diverses estratègies d’estalvi energètic.

Per aquesta ocasió es comptarà amb la presència de Josep Maria Ortiz assessor expert i gestor energètic independent CMVP. Podeu  portar la vostra FACTURA, per comprovar de forma pràctica com ha afectat el canvi tarifari i com es pot estalviar. No hi podeu faltar!