Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:34 | 17/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls posa en marxa el projecte comarcal Recooperem per distribuir aliments cuinats

Des d’aquest mes de març L’Ajuntament de Viladecavalls posa en marxa el projecte “Recooperem” contra la pobresa i el malbaratament alimentari al qual s’hi va adherir el passat mes de gener.

dilluns 16 març 2015

Aquest iniciativa encapçalada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, permetrà distribuir aliments cuinats a aquelles famílies més necessitades i  amb escassos recursos del municipi.

Concretament a Viladecavalls hi participen les escoles Rosella i Roc Blanc: En acabar el servei de menjador, l’aliment cuinat que no ha estat servit es reparteix en recipients els quals s’etiqueten i congelen. L’empres + Més Eficiència Social s’encarrega de transportar-los a l’Edifici Solidari de l’Ajuntament de Viladecavalls.

Els àpats es destinen a famílies inscrites al Banc d’Aliments, es prioritzen persones grans, i famílies amb manca de recursos a casa. Hi col·laboren Més Mes Eficiència Social,  empresa de menjadors la qual fa possible el projecte i l’Associació Vida i Pau que participa en la distribució dels aliments.  

Des del Consistori es manté el compromís de garantir la protecció i donar suport a aquelles famílies més vulnerables i amb risc d'exclusió social, que resideixen en el nostre municipi.