Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 01:42 | 20/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls realitza tractaments fitosanitaris als arbres del municipi

dimecres 11 juny 2014

El Servei de Brigada Municipal de l'Ajuntament de Viladecavalls,  va iniciar el passat 6 de juny, el tractament fitosanitari periòdic del'arbrat de Viladecavalls.

Durant la nit de divendres a dissabte es  van tractar els arbres de diverses zones del municipi com són l’Avinguda Terrassa i la Plaça del Drac de Can Trias,  pel control d’insectes que malmeten els arbres i la vegetació.

Aquest tractament és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir.Els arbres tractats són de les espècies catalpes, i les plagues tractades són de pugó, de psila i de caparreta.

Comença el tractament de la processionària del pi

La processionària és una eruga que ataca totes les espècies de pins i cedres, i la seva presència comporta molèsties a causa dels pèls urticants.

Un dels mitjans de lluita són els tractaments preventius dirigits a les erugues joves. Per això es col•locaran en els principals espais municipals on hi ha pins, uns paranys de feromones que no comporten cap risc ni per les persones ni per als animals domèstics.

Els treballs continuaran durant la tardor i hivern, amb inspeccions periòdiques per controlar l'evolució de la plaga.