Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:15 | 15/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls reclama la necessitat de més parades de tren al municipi

dijous 15 octubre 2020

En la reunió telemàtica celebrada ahir, 14 d’octubre, en relació amb el seguiment d’actuacions de millores de la línia R4 de Rodalies, va comptar amb la participació de representants del territori i responsables de RENFE i ADIF.

Per part d’Ajuntament de Viladecavalls, va assistir el regidor de Mobilitat, Jordi Amiguet, que va tornar a reclamar més parades de trens a Viladecavalls.

Els responsables van explicar que estan treballant en, com portar a terme, les actuacions de la proposta d’ampliació d’horaris, però cal estudiar l’adaptació per volum i de trams que s’han d’adequar a la viabilitat.

Dins les inversions previstes a la línia R4, el Govern central vol aprofitar els fons europeus per donar resposta a la situació de pandèmia per donar un impuls al tram de Montcada Bifurcació i aplicar mesures que evitin que els trens de l’R4 i R3 de Rodalies no puguin circular de manera simultània. RENFE planteja aprofitar els fons europeus en una actuació que respondria al repte de frenar el canvi climàtic i ajudar a complir els objectius de desenvolupament sostenible.