Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:16 | 17/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls renova el Segell Infoparticipa i obté el Premi extraordinari a l’eficàcia comunicativa

L’Ajuntament de Viladecavalls ha renovat, un any més, el Segell Infoparticipa que l’acredita com un dels ajuntaments més transparents de Catalunya en l’àmbit de la Comunicació. A més, en aquesta edició dels Premis Infoparticipa, l’Ajuntament ha obtingut un reconeixement de nova creació: el Premi extraordinari a l’eficàcia comunicativa.

dimecres 10 juny 2020

El Consell Certificador del Mapa Infoparticipa de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona avalua anualment els portals web dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya per determinar el grau de transparència i qualitat de la comunicació de l’administració pública. L’Ajuntament compleix el 98% dels 52 ítems analitzats que contemplen, entre d’altres, la facilitat d’accés a la informació econòmica, organitzativa o l’acció de Govern.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls volem expressar la nostra satisfacció pels reconeixements obtinguts i compartir amb la ciutadania aquests premis que demostren el nostre compromís per continuar treballant per una administració més digital, més participativa i més transparent.