Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:54 | 22/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls treballa en la recuperació de la memòria històrica del municipi

L’Ajuntament ha creat un grup de treball amb l’objectiu de recuperar la memòria històrica de Viladecavalls..

dimarts 22 març 2016

Aquest grup de treball està format per l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, Glòria Ullès, Regidora d’ERC, i dos Regidors de l’equip de Govern, com a representants de l’administració. També en formen part assessors externs especialitzats en aquests projectes i tècnics de la corporació. La pretensió d’aquest equip de treball es formar un grup viu en el qual es puguin incorporar totes aquelles entitats, experts i particulars per poder investigar i difondre la història del nostre municipi.

El projecte, és una de les actuacions que es van incloure en els pressupostos municipals pel 2016 que havien sigut acordades amb els diferents grups polítics,  i que responen a la voluntat de treballar conjuntament en benefici de la ciutadania de Viladecavalls.

Un dels primers passos d’aquest grup de treball serà desenvolupar el projecte “Mirar enrere” que consisteix en la recuperació, conservació i difusió de la memòria viva a través de material gràfic, fílmic i sonor de diferents testimonis de la nostra història.

La identitat d’un poble es crea a través de la seva història. Per aquest motiu l’Ajuntament treballarà per fer d’aquest projecte un objectiu comú.