Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:00 | 16/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls treballa perquè cap alumne es quedi sense poder seguir les classes online

dijous 16 abril 2020

Després del tancament dels centres educatius i davant del nou escenari lectiu, és prioritat de l’Ajuntament de Viladecavalls garantir a l’alumnat dels centres municipals la continuïtat en les tasques d’aprenentatge i continuïtat del curs escolar des de casa.

Des del Servei d'Educació Municipal i amb la col·laboració de les direccions dels centres docents del municipi, s’està treballant, seguint les instruccions rebudes pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, per tal de reprendre els diferents ensenyaments en la modalitat digital i online a les escoles.

El passat dimarts 13 d'abril es va sol·licitar a les direccions dels centres docents posar-se en contacte amb les famílies dels alumnes de cada centre per tal d’obtenir una relació de necessitats i mancances de material informàtic i de connectivitat a la xarxa d'internet, que es van posar en coneixement del Departament d'Educació. Aquestes necessitats d'equips informàtics o tauletes s’han pogut cobrir amb els recursos propis de cada centre.
Els kits de connectivitat a Internet, per famílies que no en disposaven, han estat adquirits per l'Ajuntament de Viladecavalls.

El personal de la Brigada municipal d'Obres i Serveis, ha fet la recollida de tots els lots de material que ha estat preparat per cada centre i avui mateix s'ha iniciat la distribució als domicilis particulars de cada alumne. Les tasques de distribució finalitzaran durant el dia de demà 17 d'abril de 2020 i garantint d'aquesta manera, que el pròxim dilluns dia 20 d'abril, cap alumne dels centres escolars municipals es trobi sense eines per poder continuar la seva formació online.

Els Kits de connectivitat que l'Ajuntament ha adquirit per fer les cessions temporals a les famílies que no disposin de connexió a internet, comptaran en tot moment amb el suport del departament d'Informàtica de l'Ajuntament.